2.9.06

Tervetuloa

Harmaa ja pilvinen päivä Akureyrin kaupungissa. Siis juuri täydellinen blogin kasaamiseen ja ensimmäisten jorinoiden lisäämiseen. Odottakaahan vaan, saatan vaikka innostua tästä kirjoittelusta kunhan islantilainen syksy näyttää kyntensä toden teolla ja sisätilat tuntuvat kutsuvilta.

Paikalliset opiskelijabileet ovat siitä mielenkiintoisia, että niissä on kaikissa ollut tähän mennessä ruokaa ja varsinkin juomaa nk. firman puolesta. Näin oli myös eilisiltana. Meille juotettiin ilmeisesti saksalaista alkuperää olevaa Wine on Ice -litkua, joka ei maistu juuri miltään - korkeintaan etäisesti simalta - ja jossa on voltteja kuitenkin 6,5 %. Sitä ollaan tuomassa täkäläisille markkinoille kovaa vauhtia. Mikäpä sen parempi tapa markkinoida uutta alkoholijuomaa kuin juottaa sitä ilmaiseksi opiskelijoille. Tässä asiassa Islanti ei eroa Suomesta oikeastaan millään tavalla.

Ensimmäinen postaus ja ensimmäinen kuva, olkaa hyvä:



Kuvassa allekirjoittanut kaupungin upeasti valaistussa kasvitieteellisessä puutarhassa iltasaikaan.

Lisää jutustelua, kenties jopa ajatuksia ja muutama kuva luvassa huomenna. Ja niin, vaikka jotkut sanovat säästä puhumisen olevan tylsää jauhamista ja vanhusten hommaa, niin tarkoitukseni on päättää jokainen tuotokseni säätietoon. Siis: 2.9. klo 17.08 sää Akureyrissä on pilvinen mutta tällä hetkellä sateeton. Tuuli heikko ja lämpötila 11 astetta.