2.10.06

Sijainti


Muutama sana sijainnista, missä ollaan? Tämä on satelliittikuva alueesta noin yleensä. Tämän linkin takana on tarkempi taajamakartta, johon olen tehnyt muutamia tarkennuksia. Asuinpaikka on merkitty punaisella pisteellä, jota osoittaa punainen nuoli. Kartan ylälaidassa olevan punainen ympyrä osoittaa yliopistoa. Alalaitaan olen lisännyt pohjoissuuntanuolen, koska tässä tapauksessa karttapohjoinen ei ole ylhäällä. Onkin mielenkiintoista, että monet paikalliset turistikartat on käännetty ilmeisesti luettavuuden parantamiseksi pohjoissuunnasta välittämättä. Joissain kartoissa pohjoisnuoli on, joissain ei. Ja tämä ei ole ainoa ero Suomen ja Islannin välillä. Siksi aloitankin tällä viikolla näiden erojen havainnoinnin Islanti vs. Suomi -sarjassa, jota julkaisen tässä blogissa. Pysykää kuulolla.

Mäksylle, Puusaarelle ja muille upseeriherrasmiestovereille: kiitoksia kommenteista. Koottu isku järjestettäneen ensi keväänä. Palataan siihen tuonnempana. Jos joku ihmettelee, miksi laitan usein kaksi eri postausta melkein samaan aikaan, syy on se, että viime aikoina on ollut ongelmia pitkien tekstien lähettämisen kanssa. Ei toimi, pitää pilkkoa. Yritän myös saada lähiaikoina enemmän kuvia verkkoon.

Sää 2.10. klo 12.10. Lämpötila +4. Aurinkoista ja pilvetöntä. Aamuinen sankka sumu on hälvennyt.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Moi, jostain syystä meillä nämä uudet sivut eivät tule pääsivulle vaan ainoastaan aukeavat oikeasta sarakkeesta kohdasta edelliset. Pääsivulla on edellinen teksti vuorella käynnistä. T. Isä

16:23  

Lähetä kommentti

<< Home